Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers
Webwinkel Keurmerk Offerte aanvragen
0
0
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers

Elektrolas

3D printen: de snelste manier voor het realiseren van jouw oplossing!

 

Elektrolas ondersteunt de maakindustrie bij ontwikkelingen in de lastechniek. Dit doen zij onder de werktitel ‘De laswerkplaats van morgen’. Hoe kun je blijven voldoen aan de eisen die aan het werk worden gesteld? Wat Elektrolas betreft is één ding zeker: Elektrolas ontwikkelt dé oplossing die past bij de productie van morgen.

 

Starten met 3D Printen

Elektrolas kijkt continu hoe iets beter, slimmer en veiliger kan. Zo ook met de lasrobots (cobots) waarmee zij werken. Wanneer Elektrolas een idee heeft, kunnen zij een oplossing gemakkelijk realiseren door deze gewoon 3D te printen. Dit bespaart een hoop tijd. Komt er een onderdeel uit de printer wat niet helemaal naar wens is? Dan wordt het aangepast en kan het gemakkelijk opnieuw worden geprint.

Elektrolas heeft op deze manier al klemmen ontwikkeld die de slangen van de toorts netjes aan de arm van de cobot houden. Dit zorgt niet alleen voor netheid, het werkt ook praktischer. Op dit moment is Elektrolas bezig met het ontwerpen van de perfecte toortshouder. Deze toortshouder wordt ook 3D geprint en wordt net zo lang aangepast en opnieuw geprint totdat zij helemaal tevreden zijn met het resultaat.

 

Keuze voor de Ultimaker S5 Pro Bundle

De Ultimaker S5 Pro Bundle is een printer met vele voordelen. Het bouwvolume van de printer is groot zodat bijna alle prints die Elektrolas wil printen, gemaakt kunnen worden. De Material Station die onder de printer wordt geïnstalleerd, zorgt ervoor dat filamenten automatisch worden gewisseld. Dit bespaart veel tijd en zorgt ervoor dat Elektrolas voortdurend kan blijven printen. Tot slot de Air manager, deze cover waarborgt de kwaliteit door de geconditioneerde luchtkwaliteit binnen in de printer. De Air Manager filtert de lucht tijdens het printen en houd deze in perfecte staat om op die manier perfecte prints te maken.

 

Waarom cards 3D Printing Solutions?

“We zijn onze zoektocht op internet begonnen en zijn ons gaan oriënteren naar de Ultimaker S5. We kwamen direct bij cards 3D Printing Solutions terecht. We hebben toen contact gehad met Mark en dit verliep goed en fijn. We hebben direct een goed beeld gekregen van wat wij konden verwachten. We hebben verschillende offertes opgevraagd, maar cards was voor ons de beste partij. Mark is bij ons op locatie geweest en heeft de printer geïnstalleerd en ons van de nodige uitleg en kennis voorzien. Kortom; een fijn bedrijf om samen tot een oplossing te komen!

Thomas van Wanrooij, Servicemonteur bij Elektrolas

Voor al jouw vragen

Social media

4.0Review LogoWij scoren een 4.0 op Google

cards3dprinting.com

Nederland
De Dieze 24G 5684 PT Best, Nederland
België
C-Mine 12 3600 Genk, België

NL817478589B01
17192726

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking