• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Events

TIV Hardenberg - september 2018

cards 3D Printing Solutions, onderdeel van cards PLM Solutions, nodigt u graag uit!

cards PLM Solutions staat van 18 t/m 20 september op de TIV in Hardenberg.

Het vakevent is uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost Nederland. cards zal met een vernieuwde grote stand het volledige proces laten zien - van concept tot eindproduct - en neemt u mee door de fases ideation, realisation en utalization. In deze fases komen onze expertises naar voren van zowel 3D Printing, aan de hand van de Ultimaker S5, als PLM.

Op woensdagavond 19 september vindt er op onze stand een netwerkborrel plaats. Kom deze avond bij ons langs tussen 18:00 en 21:00 bij standnummer 202 in hal 2.

De beurs is geopend van dinsdag 18 september t/m donderdag 20 september, van 13:00 tot 21:00.

 

Zien wij u daar?

Registreer hier met registratiecode 61717009

 

 

Basistraining 3D Printen - 5 april 2018

Interesse in 3D-printen was grotendeels gericht op functionele prototyping en het maken van componenten. Productiebedrijven bevinden zich echter op een ander belangrijk gebied: tooling, jigs en fixtures. 

Het bewerken van een productietool duurt enkele weken, vooral als er meerdere designs of assemblages aanwezig zijn. Het intern printen van onderdelen versnelt het proces van ontwikkeling en levering. Fabrikanten die momenteel Ultimaker 3D printers gebruiken zien de doorlooptijd verlagen van 40% tot 90%.

Wanneer een object wordt geprint en er een probleem of verbetering wordt gesuggereerd, is dit gemakkelijk op te lossen door het object te herzien binnen het CAD-bestand en daarna het object nogmaals af te drukken. De kosten zijn vele malen lager dan bij traditionele productiemethoden en de resultaten kunnen worden afgestemd op de exacte vereisten. Veranderingen binnen het ontwikkelingsproces kunnen binnen enkele uren worden uitgevoerd zonder dat daar hoge kosten aan te pas komen.

“Now we have way more tools, with better fit and for far less money. Just by printing a handful of tools we can get back the initial investment.” – Luis Pascoa, Pilot Plant Manager bij Volkswagen Autoeuropa

Wilt u dit in de praktijk ervaren voor uw bedrijf? Dan willen wij u graag de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan onze klassikale training "Basistraining 3D Printen" in ons 3D Experience Center.

Onze consultants beantwoorden graag uw vragen en geven alle ins and outs betreft 3D printing.

Bestel uw tickets snel! 

 

How to make better prints with your Ultimaker 3D printer - 19 april 2018

Er zijn vele manieren om een object in drie dimensies te printen, maar hebben allen een ding gemeen; in plaats van het snijden, boren en frezen van objecten, begint een 3D Printer met niets en bouwt het object in lagen op. Ieder bedrijf die volop bezig is met 3D printen, zal aangeven dat het maken van een 3D geprint object van hoge kwaliteit de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Iedere machine heeft zijn eigen nuances, filamenten verschillen per materiaal en kleur en daarnaast zijn er tientallen afdrukinstellingen die aangepast kunnen worden voor het optimaliseren van uw 3D print. Dit betekent dat er voldoende gelegenheid is om uw afdrukkwaliteit te verbeteren terwijl u meer leert over hoe uw 3D printer werkt.

Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan onze klassikale training "How to make better prints" in ons Ultimaker Experience Center.

Onze consultants beantwoorden graag uw vragen, geven alle tips & tricks hoe u de kwaliteit van uw prints optimaal kunt verbeteren.

Bestel uw tickets snel!