• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

How To Make Better Prints

Training - How To Make Better Prints with your Ultimaker 3D printer 

Wanneer: 
Donderdag 19 april 2018

9:00 - 13:00 
Inclusief lunch

Waar: 
cards 3D Printing Solutions
De Maas 22a 
5684 PL Best 

Er zijn vele manieren om een object in drie dimensies te printen, maar hebben allen een ding gemeen; in plaats van het snijden, boren en frezen van objecten, begint een 3D Printer met niets en bouwt het object in lagen op. Ieder bedrijf die volop bezig is met 3D printen, zal aangeven dat het maken van een 3D geprint object van hoge kwaliteit de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Iedere machine heeft zijn eigen nuances, filamenten verschillen per materiaal en kleur en daarnaast zijn er tientallen afdrukinstellingen die aangepast kunnen worden voor het optimaliseren van uw 3D print. Dit betekent dat er voldoende gelegenheid is om uw afdrukkwaliteit te verbeteren terwijl u meer leert over hoe uw 3D printer werkt.

Daarom willen wij u graag de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan onze klassikale training "How To Make Better Prints" in ons 3D Experience Center.

Onze consultants beantwoorden graag uw vragen, geven alle tips & tricks hoe u de kwaliteit van uw prints optimaal kunt verbeteren.

Bestel uw tickets snel!