Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers
Webwinkel Keurmerk Offerte aanvragen
0
0
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers

Wat te doen als de 3D printer geen abrasive materialen ondersteunt?

‘’This printer does not support printing with abrasive materials’’

Deze fout kan verschijnen op uw Ultimaker 3 of Ultimaker 3 Extended wanneer u een print core CC Red 0.6 in de printkop plaatst. De informatie op deze pagina geeft u informatie over afdrukken met een print core CC Red 0.6 op uw Ultimaker 3.

 

De print core CC Red 0.6 is speciaal ontworpen om te printen met composietmaterialen. De Ultimaker 3 is niet geoptimaliseerd om te printen met abrasivematerialen. AA- of BB-printkernen slijten snel bij het afdrukken met composietmaterialen. Composietmaterialen kunnen ook het feederwiel van de Ultimaker 3 beschadigen.

De print core CC Red 0.6 bevat een robijn nozzle tip die harder is dan de standaard messing spuitmonden. Dit zorgt ervoor dat de CC print core niet verslijt en garandeert dezelfde afdrukkwaliteit gedurende vele afdrukuren. De feeders van de Ultimaker S5 zijn ontworpen voor gebruik met composietmaterialen, maar de Ultimaker 3-feeders zijn dat niet, omdat composietmaterialen de 'tanden' van het kartelwiel eroderen. Als het kartelwiel glad is, kan het het materiaal niet meer vastgrijpen. De gloeidraad kan in de aanvoer glijden, wat een onbetrouwbare materiaalstroom en under-extrusion veroorzaakt.

 

We moedigen klanten aan materialen van derden te gebruiken met hun printer. Houd er echter rekening mee dat wanneer het gebruik van onderdelen van derden schade aan het wiel van de aanvoer veroorzaakt, dit van garantie uitgesloten is. Wanneer u een CC print core in uw Ultimaker 3 gebruikt, moet u rekening houden met de bijbehorende risico's. Als uw feeder is beschadigd door het gebruik van composietmaterialen, neemt u contact op met uw wederverkoper om een ​​vervanging aan te schaffen. Als afdrukken met abrasivematerialen een essentieel onderdeel van uw werkstroom is, kunt u overwegen de Ultimaker S5 te beschouwen als een aanvulling op uw printerinstallatie.

 

De Ultimaker print core CC Red 0.6 is bij ons verkrijgbaar.

Voor al jouw vragen

Social media

4.0Review LogoWij scoren een 4.0 op Google

cards3dprinting.com

Nederland
De Dieze 24G 5684 PT Best, Nederland
België
C-Mine 12 3600 Genk, België

NL817478589B01
17192726

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking