Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers
Webwinkel Keurmerk Offerte aanvragen
0
0
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers

Wat te doen als filamentspoel niet op de Ultimaker spoelhouder past?

Bij grotere filamentspoelen kan het voorkomen dat de spoel niet op de spoelhouder achterop de Ultiamker 3D printer past. In dit geval is er een grotere externe spoelhouder nodig die geschikt is voor een grotere filamentspoel van 2 tot 2,3 kg.

 

Voor deze speciale filamentspoelen bieden wij de mogelijkheid voor het delen van een stl-file, welke toegang geeft tot dergelijke (goede) gelagerde rolhouder voor deze 2 tot 2.3 kg filamentrollen te ondersteunen. Deze rolhouder is eenvoudig te printen zonder support.

 

Tevens bieden wij voor dit model de step-file te delen, voor uitzonderingen op het gebiedt van afmeting. Deze file biedt de mogelijkheid om zelf de afmetingen te vergroten en/of te verkleinen zodat de rolhouder passend gemaakt kan worden op uw filamentspoel.

 

Om de geprinte rolhouder na het printen in gebruik te nemen, zijn er speciale lagertjes, boutjes en moertjes vereist. Deze zorgen voor optimaal gebruik van de 3D geprinte rolhouder. Wij bieden deze complete sets ijzerwaren aan in combinatie met de files om zelfstandig een grote filamentrolhouder te kunnen realiseren.

 

Wilt u deze oplossing realiseren of toevoegen in uw printproces, neem dan contact met ons op via [email protected]of bel naar 0499-371990.

Voor al jouw vragen

Social media

4.0Review LogoWij scoren een 4.0 op Google

cards3dprinting.com

Nederland
De Dieze 24G 5684 PT Best, Nederland
België
C-Mine 12 3600 Genk, België

NL817478589B01
17192726

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking