• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Standard Resin

De Formlabs standard resin (kunsthars) is geschikt voor hoge resolutie Rapid Prototyping.
Merken

Standard Resin

Formlabs Standard Resin

De Formlabs standard resin (kunsthars) is geschikt voor hoge resolutie Rapid Prototyping. Deze kunsthars die gebruikt wordt bij het SLA printen op de Formlabs Form 2, print sterke, precieze conceptmodellen en prototuypen.

Verschillende typen standard resin

Formlabs Standard Resin is verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Greyscale; Black, White, Grey
  • Clear
  • Color

Greyscale-harsen voor prototypen en conceptmodellen

De Formlabs Form 2 kunstharsen beschikken over een matte oppervlakteafwerking, een dekkend uiterlijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals; zwart, wit en grijze harsen. De neutrale ondertoon van deze hars vormt ook een uitstekende basis voor onderdelen die uiteindelijk worden geverfd of andere afwerkingsprocessen ondergaan.

Clear hars voor prototypen en conceptmodellen

De Formlabs Form 2 heldere hars is zeer geschikt voor transparante toepassingen die Stereolithografie 3D-printtechnologie vereisen. Clear Resin is ideaal voor vloeimiddelen en het maken van vormen, optica, verlichting en alle onderdelen die doorschijnendheid vereisen.

 

Color Kit

De Formlabs Color Kit is een van de eerste geïntegreerde kleuren mengoplossing voor hars. De Color Kit maakt 3D-printen in een reeks kleuren mogelijk zonder het handmatige afwerken en schilderen.

Meten, schudden, printen