• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PLA Polysmooth Jet Black

1 / 1
Levertijd 1-2 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
PLA Polysmooth Jet Black

Polymaker Polysmooth Jet Black

Polymakers 'PolySmooth jet black is het eerste filament dat is ontwikkeld voor laagvrije nabewerking. Dit filament werkt perfect naast de Polymaker Polysher. Nadat de nabewerking is voltooid, krijgen uw afdrukken een verbeterde oppervlaktekwaliteit. Ongeacht de diameter van de filament, PolySmooth krijgt u de best mogelijke resultaten.

Eenvoudig te printen en warpvrij

PolySmooth jet black is compatibel met alle op filament gebaseerde 3D-printers. Het gebruiksgemak van PolySmooth kan worden vergeleken met PLA; Het brede printtemperatuurbereik en de lage geur maken van PolySmooth jet black een ideale partner, en zonder dat een verwarmd bed nodig is, is het een perfecte gloeidraad voor afdrukken. De minimale restspanning betekent bijna kromtrekken.

Gebalanceerde mechanische eigenschappen

PolySmooth heeft ook goed uitgebalanceerde mechanische eigenschappen, die in sommige opzichten beter zijn dan ABS en PLA. Daarnaast kan dit filament ook worden gebruikt als ondersteunend materiaal. Sommige eigenschappen van PolySmooth jet black zien eruit als die van PolySupport. Een daarvan is dat PolySmooth ook eenvoudig te verwijderen is zonder residu achter te laten bij de afdruk.

Aanbevolen afdruktemperatuur

  • 1,75 mm 210 ° C - 230 ° C
  • 2,85 mm 210 ° C - 230 ° C

Aanbevolen afdruksnelheid

  • 40 - 90 mm / s

Aanbevolen printbedtemperatuur

  • Max 70 ° C

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen