• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aanbieding PVA Dry Package

1 / 1
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Aanbieding PVA Dry Package

Aanbieding PVA Dry Package

Op onze webshop vindt u nu de aanbieding voor een cards 3D Printing Soluton PVA Dry package. Wanneer het filament PVA niet wordt gebruikt en wordt bewaard, raden wij aan om het filament in een luchtdichte verpakking met sillica gel te bewaren.

PVA is allergisch voor vocht en zal na blootstelling aan vocht, wat in de lucht zit, niet meer de gewenste print resultaten opleveren. We merken dat verschillende klanten hier regelmatig problemen mee hebben. Een gemakkelijke oplossing is het gebruik van een filament droger. PVA is gemakkelijk te drogen in onze filament droger. Het filament dient 4 uur in de droger te liggen op 45°C. Uit verschillende testen blijkt dat deze methode voor de gewenste print resultaten leidt.

Print van PVA voor en na gebruik van de filament droger.  

Onze aanbieding

Deze aanbieding is voorzien van een filament droger, een spoel filament PVA van hoogwaardige kwaliteit, een sample PVA-S die uitstekend samen werkt met ons industriële filament PLA-X3 in de kleuren wit en zwart. Daarnaast ontvangt u ook een sample PVA-M. Dit support filament is uitstekend te gebruiken in combinatie met ASA-X, ons industriële filament ABS. U ontvangt tevens ook de datasheets van deze filamenten.

Normaal gesproken betaald u voor deze producten €150,95 exclusief btw, maar schaft u nu aan voor slechts €135,-. U ontvangt ruim 10% korting bij deze bestelling.

Bestel snel want op=op!

Heeft u interesse in deze aanbieding? Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Heeft u vragen over deze producten, of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer; +31-499371990.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen