Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers
Webwinkel Keurmerk Offerte aanvragen
0
0
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
Reparatie- Onderhoud support voor Ultimaker 3D Printers

Over ons

Wij zijn cards 3D Printing Solutions, de value-added reseller en preferred partner van Ultimaker en Formlabs in de Benelux. Wij zijn een onderdeel van cards PLM Solutions en zijn niet zomaar een leverancier van 3D printers, maar een partner die altijd voor je klaar staat en je helpt om het optimale uit de 3D print technologie te halen. Onze focus ligt op het bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en het onderwijs maar ook particulieren zijn van harte welkom.

Een belangrijk deel van onze focus zit hem in de diensten die we kunnen leveren. Bijvoorbeeld de essentials training waarbij we de printer persoonlijk komen brengen, installeren en gelijk een basistraining geven aan de gebruikers. Onze 3D print specialisten leggen je de belangrijkste aspecten uit van de hardware, software en materialen zodat je daarna gelijk zelfstandig aan de slag kan. Daarnaast bieden we de mogelijkheid van een customer support helpdesk en printer onderhoud op maat.

Ons productassortiment biedt mogelijkheden voor zowel prototyping, tooling als Additive Manufacturing toepassingen. Wij werken samen met diverse partners en kunnen zo materialen leveren met eigenschappen speciaal gericht op jouw toepassing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: ESD Safe, Flame retardant, High temperature, UV Resistent, Chemical Resistent, composieten etc. Op onze webshop ziet u de actuele prijzen van ons aanbod printers, add-ons, consumables, spare parts en diensten.

Ultimaker is een Nederlandse 3D printer fabrikant waarbij bruikbaarheid en kwaliteit voorop staat. In de afgelopen 10 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een speler van formaat en staan de diverse Ultimaker printers steevast in het rijtje meest verkochte Desktop FFF-printers wereldwijd. Mede door de betrouwbaarheid en kwaliteit van de Ultimakers kiezen veel bedrijven voor dit merk. Het gaat tenslotte om de print en niet om de printer. De printer is een tool die zijn werk moet doen en het bedienen van de hardware en de software moet daarom zo snel en efficiënt mogelijk gaan. cards 3d printing is value added reseller van Ultimaker in de Benelux.

“Bij onze oude goedkope 3D printer was het altijd de vraag of de print succesvol was, we waren vooral bezig om de printer te kalibreren of te repareren. Bij onze nieuwe Ultimaker gaat het kalibreren vanzelf en kunnen we erop vertrouwen dat de printer zijn werk doet zodat we de prints snel kunnen gebruiken.”

Formlabs is een Amerikaanse fabrikant van desktop 3D printers die werken volgens het Stereolitografie (SLA) print proces. Na de succesvolle Form1 en Form2 is in 2019 de nog verder verbeterde Form3 en in 2020 de grotere Form3L gelanceerd. Formlabs heeft in de afgelopen 10 jaar laten zien dat Stereolitografie printers zowel gebruiksvriendelijk als betaalbaar kunnen zijn en heeft met deze desktop printers het 3D printen van gedetailleerde objecten voor iedereen toegankelijk gemaakt. Vanwege het hoge detail niveau worden de printers veel gebruikt voor het maken van gedetailleerde prototypes en zichtmodellen maar ook voor dentale toepassingen, sieraden, maquettes en modelbouw.

“We hebben naast de Ultimaker FFF-printer nu ook een Formlabs SLA-printer voor de extra gladde en gedetailleerde afwerking van de prints. Omdat er met UV uithardende thermoharders wordt geprint kunnen we de geprinte delen ook bij hogere temperaturen toepassen”

 

 

 

Voor al jouw vragen

Social media

4.0Review LogoWij scoren een 4.0 op Google

cards3dprinting.com

Nederland
De Dieze 24G 5684 PT Best, Nederland
België
C-Mine 12 3600 Genk, België

NL817478589B01
17192726

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking