• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Veilig online betalen via Mollie

Met Mollie als Payment Service Provider kan cards 3D Printing Solutions diverse online betaalmethoden in zijn webshop aanbieden. Zo kunt u als klant binnen de webshop gebruiksvriendelijk en veilig betalen. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website van Mollie aanvullende informatie vinden over uw online betaling via Mollie

Paypal

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint. Internationaal gebruiken miljoenen mensen PayPal voor online betalingen tussen personen en aan bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal-betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Opgelet! Voor betalingen met PayPal wordt er een transactiekost van 1% gerekend.

Visa

Met zo’n 1,7 miljard kaarthouders en een veelvoud hiervan aan transacties is VISA veruit de grootste creditcarduitgever ter wereld. Samen met MasterCard is VISA goed voor het astronomische aantal van 62 miljard transacties per jaar.

Mastercard

Met wereldwijd liefst 959 miljoen kaarthouders is MasterCard Worldwide de op één na grootste creditcardaanbieder ter wereld.

Ideal

Met iDeal kunt u in Nederland direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Er zijn in Nederland ondertussen meer dan 13.000 webwinkels die iDEAL als betaalmethode aanbieden.