Gratis verzending bij minimale besteding van €100! (*m.u.v. 3d printers)
partner voor de maakindustrie
specialistische kennis
langdurige klantrelaties
engineering filamenten

Software

> Cura netwerkproblemen oplossen

Om een ​​stabiele verbinding tussen Cura en de Ultimaker 3 te controleren, volgt u de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat uw opstelling voldoet aan de eisen van de Ultimaker 3. De stappen worden gegeven per onderwerp; Ultimaker 3, uw netwerkrouter en Cura-software. Lees meer

> Cura auto-slicing: waarom en hoe kan dit worden uitgeschakeld?

Cura is ontworpen om twee afzonderlijke processen te hebben. Helaas resulteert dit nog altijd in een constante gebruikersinterface die kan worden afgeleid. Lees meer

> Cura kan niet worden geopend op Mac OSX

Standaard voorkomt MAC OSX dat applicaties worden geopend die zich niet in de officiële App Store bevinden. Er zijn 2 oplossingen voor dit probleem. Lees meer

> Cura kan de Ultimaker-firmware niet bijwerken

Als Cura uw Ultimaker niet herkent wanneer u firmware wilt uploaden, is er een probleem met de verbinding vanwege een software of hardware fout. Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Partner maakindustrie

Specialistische kennis

Langdurige klantrelatie

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.