• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ultimaker 3 clusterrek

Sale
1 / 1
€5.200,00 €2.700,00
(€3.267,00 Incl. btw)
Levertijd 1-2 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ultimaker 3 clusterrek

Ultimaker 3 clusterrek

Het Ultimaker 3 clusterrek is een goed georganiseerd clusterrek waarbij u negen stuks Ultimaker 3 machines in kunt aansturen. Een goed georganiseerd clusterrek kan een sterke aanvulling zijn op uw organisatie. Het Ultimaker 3 clusterrek kan zelfs bestaan ​​als een eigen bedrijf. Het bouwen van een cel met meerdere 3D-printers kan de productiecapaciteit verhogen. Daarnaast kunt u tegelijkertijd in meerdere materialen printen. 3D-printen wordt niet langer alleen gebruikt voor prototypes. Het is ook effectief voor het produceren van kleine hoeveelheden producten - van onschatbare waarde als u dringend een specifiek onderdeel nodig hebt om het op tijd te kunnen lanceren.

Cura Connect

Beheer uw 3D-afdrukken voor maximale uptime vanaf één plek op uw bureaublad met Ultimaker Cura Connect. Plan meerdere afdruktaken naar meerdere 3D-printers, bewaak de voortgang van het afdrukken en houd het onderhoud bij. Het clusterrek leent zich uitermate voor een opzet middels Cura Connect, waarbij alle printers functioneren binnen één gesloten netwerk (LAN/Wifi) en te bedienen zijn vanaf één werkplek. Mocht u interesse hebben kunnen wij u van een demo voorzien.

Ultimaker 3 clusterrek uniek design

Het Ultimaker 3 clusterrek schaft u nu voordelig aan voor €2.700,-. Normaliter betaalt u voor het clusterrek €5.200,-. Deze exclusieve aanbieding biedt u maar liefst 48% korting. Heeft u interesse in dit clusterrek en wilt u graag uw huidige printproces uitbreiden? Neem dan contact met ons op via webshop@cards3dprinting.com of bel naar +31 (0)499 37199. Daarnaast kunt u het clusterrek ook via onze webshop bestellen. Wij zullen het clusterrek met speciaal transport bij u afleveren.

clusterrek wordt geleverd inclusief: 

- Kabelbinders 
- Voorgevormde sleufgaten voor een juiste positie van de printers
- Dubbele bodem; voor het wegwerken van kabels en ruimte voor een netwerkswitch 
- Voorgevormde uitsparingen voor een eventuele afzuiging 
- 6 verstelbare pootjes 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen