• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ultimaker 3

Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ultimaker 3

3D printen met de Ultimaker 3  

De Ultimaker 3 is een van de meest betrouwbare dubbele extrusie 3D printers. De Ultimaker 3 print complexe ontwerpen en verbeterde 3D-printprestaties dankzij de unieke automatische nozzle lifting, proffessionele bouw- en ondersteuningsmateriaalcombinaties en verwisselbare printkernen.

Specificaties van de Ultimaker 3 zijn:

  • Bouw volume van 215 x 215 x 200 mm
  • Layer Resolutie tot 20 micron voor 0,4 mm nozzle
  • Druk temperatuur tot 280 ° C
  • Dubbele extrusie met oplosbaar draagmateriaal
  • Wisselbare printkernen
  • Verwarmde bouwplaat met actieve nivellering
  • Nieuwe hardware functies

Wat zijn de nieuwe hardware eigenschappen van de Ultimaker 3?

Ten eerste is er de printkop. Met de tweedelige Extrusion-mogelijkheid is het mogelijk om bouw- en wateroplosbare ondersteuningsmateriaal te combineren om complexe mechanische onderdelen en ingewikkelde oppervlakken te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om af te drukken met 2 kleuren van hetzelfde materiaal. Het automatische nozzle lifting systeem zorgt voor een soepele, professionele afwerking met elke print.

Een ander nieuw item zijn de printkernen. Snellere printkernveranderingen betekenen hogere uptime en gemakkelijker onderhoud. Met elke Ultimaker 3 ontvangt u 2 printkernen voor bouw (AA) en één printkern voor ondersteunende materialen (BB). De manier waarop deze printkernen worden gemaakt, zorgen voor lagere verstoppingsrisico's en een betrouwbare 3D-drukervaring.

Uitstekende 3D-drukervaring

Natuurlijk verbeterde Ultimaker ook de software. CURA heeft nu voorgeprogrammeerde profielen om een ​​soepere, meer naadloze 3D-drukervaring te creëren. De gloednieuwe NFC-scanner is een ingebouwd materiaalherkenningssysteem. Het zorgt ervoor dat uw 3D-printer is voorbereid. De Ultimaker 3 detecteert en identificeert het materiaal op de spoelhouder en controleert de correspondentie van een filament en een printkern die wordt gebruikt.

Bekijk hier alle specificaties van de Ultimaker 3. 

  

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen