• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ultimaker Extrusion Upgrade Kit

1 / 1
Levertijd 1-2 dagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Ultimaker Extrusion Upgrade Kit

Ultimaker Extrusion Upgrade Kit

Begin 2016 heeft Ultimaker de Ultimaker 2+ en de Ultimaker 2 Extended + uitgebracht. Deze bijgewerkte modellen hadden enkele nieuwigheden. Nu heeft Ultimaker een Extrusion-upgrade kit geïntroduceerd voor de oudere modellen die geupdate moeten worden.

Sommige van deze updates waren een vernieuwde feedermotor, standaard verwisselbare spuitmonden in verschillende diameters en een nieuwe, verbeterde ventilator. Deze items, en nog veel meer, zijn opgenomen in de Extrusion-upgradekit. De Extrusion-upgradekit zorgt ervoor dat uw oude modellen up-to-date zijn!

Ultimaker Extrusion Upgrade Kit inhoud:

1. Volledig gemonteerde printkop

De printkop wordt volledig gemonteerd geleverd. De nieuwe fancaps zorgen ervoor dat de luchtstroom perfect onder het mondstuk en even van beide kanten wordt gericht en dat de nieuwe Sunon-fans stiller zijn dan ooit. De verwarmingspatroon is nu 35W, wat de opwarmtijden en afdruksnelheden verbetert. De PTFE-isolator is gemaakt van TFM, dat een langere levensduur heeft. We hebben de veer verwijderd en een afstandsstuk geplaatst, dit zorgt voor minder druk op de PTFE-isolator, waardoor ook de levensduur wordt verlengd. We gebruiken een nieuwe gevoelige PT-100-temperatuursensor, deze geeft nauwkeurige metingen, zodat u de instellingen nauwkeurig kunt aanpassen.

2. Swappable nozzles

Dankzij het verwisselbare mondstuk kunt u snel schakelen tussen verschillende spuitdoppen. De standaard spuitdopgrootte is 0,4 mm, maar u kunt ook een mondstuk van 0,25 mm gebruiken voor gedetailleerde afdrukken of een 0,6 mm / 0,8 mm voor snellere afdrukken.

3. Aangepaste feedermotor

Er is een nieuwe motor met toevoermotor meegeleverd die wordt aangesloten op de kettingtransporteur.

4. Aangepaste feeder

Met de innovatieve feeder kunt u gemakkelijk filamenten verwisselen en de juiste druk voor uw filament kiezen. Bijvoorbeeld met een zachter filament moet je een lagere druk kiezen. Een dergelijke controle verhoogt de slaagkans van uw afdrukken. Het beschikt ook over een hendel die, wanneer opgeheven, u handmatig filament kan invoegen of verwijderen.

5. Printkopschachten

Nieuwe printkopschachten zijn inbegrepen, voor het geval u uw huidige printkopschachten buigt terwijl u de printkop verwijdert.

6. Ultimaker-kalibratiekaart

Een kalibratiekaart is inbegrepen om de bouwplaat op de juiste hoogte in te stellen.

7. Filamentrolhouder

Om ruimte op het bureaublad te besparen, is een kortere filamentrolhouder meegeleverd.

8. Hulpmiddelen van de as

De asgereedschappen zijn inbegrepen om de printkopassen correct te verwijderen en te monteren. De asuitlijngereedschappen zijn inbegrepen om de printkopassen zo goed mogelijk uit te lijnen voor zo min mogelijk wrijving.

9.> Bouwplaat klemmen

Nieuwe plaatklemmen worden meegeleverd die veel gemakkelijker te openen en te sluiten zijn met de hand. Hiermee kunt u de glasplaat gemakkelijk verwijderen voor reiniging of toegang tot een afdruk.

10. '+' stickers

De laatste hand bij het transformeren van je Ultimaker 2 naar een Ultimaker 2+.

Wilt u weten hoe eenvoudig het is om uw Extrusion-upgradekit samen te stellen? Download de handleiding hier!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen