Menu
0

Ultimaker Essentials voor Professionals

Ultimaker Essentials 

Ultimaker Essentials is een enterprise pakket van Ultimaker softwareproducten dat centraal binnen de gehele organisatie kan worden ingezet. Dit software abonnement ondersteunt niet alleen ontwerpers en engineers in het 3D printing proces, maar draagt ook bij aan beheer, meer stabiliteit, uniformiteit en een hoger beveiligingsniveau. 

✓ Software van ondernemingskwaliteit implementeren; Je kunt nu iedereen op jouw bedrijf in staat stellen om 3D-prints te maken. Geef toegang tot software die niet alleen de innovatie van jouw 3D-printfunctionaliteit stimuleert maar ook gebouwd is met het oog op jouw veiligheid.

✓ Versnel de groei; Met Ultimaker Essentials kunt u 3D-printers inzetten op plaatsen waar dat voorheen niet mogelijk was. Zelfs in gereguleerde bedrijfsomgevingen kunnen meer mensen sneller innoveren dankzij een naadloze 3D-printworkflow, ook als ze vanuit huis werken.

✓ E-learning en ondersteuning voor uw succes; Dankzij documentatie, e-learning en directe ondersteuning kunt u meteen aan de slag met een stabiel en gebruiksvriendelijk 3D-platform dat aan uw behoeften voldoet.

 

Ultimaker Essentials bevat:

 • Ultimaker Cura Enterprise
 • Ultimaker Digital Factory
 • Ultimaker Marketplace
 • Ultimaker 3D Printing Academy

 

Ultimaker Cura Enterprise

De eenvoudigste en best geïntegreerde software voor printvoorbereiding die er bestaat is nu beschikbaar als package voor bedrijven. Implementeer een slicingtoepassing die voldoet aan de verwachtingen van jouw IT-afdeling en die getest, stabiel en veilig is, overal waar jouw medewerkers werken en met minder risico voor jouw infrastructuur.

Als onderdeel van jouw abonnement kunt je Ultimaker Cura Enterprise downloaden in .MSI-indeling, zodat jij of jouw IT-medewerkers de software kunnen distribueren naar meerdere platforms en hierop kunnen configureren en beheren.

Ultimaker Cura Enterprise wordt tweemaal per jaar bijgewerkt. De updates worden grondig getest door onze gemeenschap en garanderen dat jij werkt met de meest stabiele bureaubladtoepassing voor de hoogste continuïteitsniveaus. Elke release van Ultimaker Cura Enterprise wordt onafhankelijk gescand, getest en geanalyseerd op kwetsbaarheden.

 

Ultimaker Digital Factory

Beheer zelf je hele 3D-printworkflow met Ultimaker Digital Factory. Stel meerdere printers in op basis van je workflow en bekijk een overzicht van printers, materiaalconfiguraties, afdrukopdrachten en firmwareversies voor eenvoudig printerbeheer. Of je nu vanuit huis of op kantoor werkt, je kunt printopdrachten altijd veilig via de cloud versturen naar de Ultimaker 3D-printers in uw netwerk. Je blijft op de hoogte van de voortgang van het printproces dankzij apparaatcontrole op afstand. Plan printtaken in vanuit een gecentraliseerde wachtrij voor een maximale productie-uptime. Je blijft op de hoogte van het printproces en de printerstatus en je kunt opnieuw printen vanuit de taakgeschiedenis zodat je niet opnieuw hoeft te slicen.

Je kunt alle 3D-printers delen met alle teams binnen jouw bedrijf en beheren met fijnmazige controle. Door te controleren wie toegang heeft tot 3D-printapparatuur kun je teams helpen om hun productie te optimaliseren. Om de veiligheid te bevorderen kun je geen printers delen buiten jouw organisatie. Voor extra beveiliging laat de firmwarefirewall je alleen cloudverkeer van Ultimaker Digital Factory toestaan en ongecontroleerde toegang via het lokale netwerk blokkeren. Dit verkleint de kans op kwaadwillende activiteit of afluisteren.

 

Ultimaker Marketplace

Met het beheerde Ultimaker Marketplace kunnen gebruikers plug-ins downloaden om hun 3D-printworkflow te verbeteren. Er zijn alleen geverifieerde plug-ins beschikbaar om de veiligheid en de stabiliteit van de infrastructuur te verbeteren. Installatie van geverifieerde plug-ins is alleen mogelijk via de Marketplace. De indirecte installatie van niet-officiële en niet-geverifieerde plug-ins is niet toegestaan. Dit verhoogt de bescherming en versterkt het vertrouwen van jouw IT-afdeling in onze 3D-printtechnologie.

 

Ultimaking 3D Printing Academy

De Ultimaker 3D Printing Academy is een flexibel leerplatform. Hier leer je alles wat je moet weten over 3D-printen en de waardevolle rol die het in een bedrijf kan spelen. Je traint jouw gebruikers voor rolspecifieke certificaten op verschillende niveaus met behulp van cursussen die zijn gemaakt door experts van Ultimaker. Zo weet u zeker dat jouw organisatie de 3D-printtechnologie van Ultimaker maximaal benut.

 

 

Service

Als je ondersteuning nodig hebt, kun je altijd terecht bij een van onze 3D printing experts. Stel je vraag in onze chat, bel naar 0499 371990 of mail naar [email protected]. Tevens is het mogelijk om een ticket aan bij de Ultimaker Essentials-helpdesk.

 

 

Direct aan de slag met Ultimaker Essentials? Laat je gegevens achter via ons contactformulier! Wij hebben de volgende gegevens nodig om je direct aan te melden:

 • Voornaam
 • Achternaam
 • E-mail
 • Land
 • Functietitel
 • Industrie
 • Bedrijfsnaam
 • Bedrijfsgrootte
 • Bedrijfstelefoonnummer

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis